Sorteer op
 • Populair

  Turnpakje Aline
  Turnpakje Aline

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje, mouwloos model met witte biesjes. Met aflopende kleur van licht naar donker en prachtige glanzende siersteentjes op het voorpand.

  Model: Aline

  * Leverbare kleuren: roze - rood -…

  € 29,95
 • Populair

  Turnpakje Macy
  Turnpakje Macy

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje, mouwloos model met witte schouders. Met aflopende kleur van licht naar donker en prachtige glanzende siersteentjes op het voorpand.

  Model: Macy

  * Leverbare kleuren: roze - paars…

  € 29,95
 • Nieuw

  Turnpakje Olivia
  Turnpakje Olivia

  Heel mooi in lichte kleuren aflopend turnpakje met witte schouders. Mouwloos model met glittersteentjes op het voorpand en de stof zelf heeft een glanzende structuur.

  Model: Olivia

  * Leverbare kleuren: lichtroze/blauw (=…

  € 34,95
 • Populair

  Turnpakje Unicorn
  Turnpakje Unicorn

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje, mouwloos model. Bovenpand lichtblauw overgaand in roze met een mooie Eenhoornprint op het voorpand. Het pakje heeft een metalic touch d.m.v. subtiel glitterprint.

  Model:…

  € 34,95
 • Nieuw

  Turnpakje Quinty
  Turnpakje Quinty

  Heel mooi turnpakje van soepele polyester/elasthaan stof. Wit/lichtroze/lila print met vertakkingen en een subtiele parelmoer afwerking. Mouwloos model.

  Model: Quinty

  * Leverbare kleur: lichtroze

  * Leverbare maten:

  maat…

  € 34,95
 • Populair

  Turnpakje Lara
  Turnpakje Lara

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje, mouwloos model. Met aflopende kleur van boven naar onder. Sierlijke elementen op het voorpand en voorzien van een schitterende glans!

  Model: Lara

  * Leverbare kleuren: roze -…

  € 34,95
 • NIEUW

  Turnpakje Fantasia - LM
  Turnpakje Fantasia - LM

  Prachtig soepel zwart turnpakje met vrolijk gekleurde Eenhoornprint, paarse tailleband en paarse kruisbanden op het rugpand. Dit model heeft lange mouwen en is gemaakt van spandex. Het voorpand is aan de binnenkant gevoerd.

  Model…

  € 44,95
 • Nieuw

  Turnpakje Nova - LM
  Turnpakje Nova - LM

  Prachtig turnpakje met parelmoergloed en vlammende print met subtiele glanssteenjes. Het pakje heeft lange mouwen en is gemaakt van een polyester-spandex mix, wat comfortabel en flexibel draagt.

  * Leverbare kleuren: roze - blauw…

  € 44,95
 • Nieuw

  Turnpakje Lacy - LM
  Turnpakje Lacy - LM

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje met witte lange mouwen. Met aflopende kleur van licht naar donker en prachtige glanzende siersteentjes op het voorpand.

  Model: Lacy

  * Leverbare kleuren: roze - paars - blauw

  *…

  € 44,95
 • Nieuw

  Turnpakje Malou - LM
  Turnpakje Malou - LM

  Heel mooi soepel polyester/elasthaan turnpakje met gekleurde body en witte lange mouwen. Op het lijfje is een zilver-goud versiersel aangebracht. Het achterpand is effen.

  Model: Milou

  * Leverbare kleuren: roze - blauw - paars

  *…

  € 44,95
 • Turnpakje Unicorn - LM
  Turnpakje Unicorn - LM

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje met lange mouwen. Bovenpand lichtblauw overgaand in roze met een mooie Eenhoornprint op het voorpand. Het pakje heeft een metalic touch d.m.v. subtiel glitterprint.

  * Leverbare…

  € 44,95
 • Turnpakje Ariël
  Turnpakje Ariël

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje, mouwloos model in de stijl van een zeemeermin. Van glanzende metalic stof.

  * Leverbare kleuren: groen/paars (A), paars/roze (B) en gemeleerd/roze (C)

  * Leverbare maten: 98/104 -…

  € 34,95
 • Populair

  Turnpakje Eenhoorn
  Turnpakje Eenhoorn

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan turnpakje, mouwloos model met een hele mooie Eenhoornprint op het voorpand. Het pakje heeft een metalic touch d.m.v. subtiel glitterprint.

  Model: Eenhoorn

  * Leverbare maten:

  maat 104/110…

  € 34,95
 • Turnpakje Rainbow
  Turnpakje Rainbow

  Een prachtig, soepel polyester/elastaan turnpakje, mouwloos model. In prachtige regenboogprint en blauw metalic bovenpand. Geschikt voor trainen en voor wedstrijden.

  * Leverbare maten: 104/110 - 116/122 - 128/134

  Model:…

  € 39,95
 • Nieuw

  Sportpakje Audrey
  Sportpakje Audrey

  Een prachtig, soepel polyester/elasthan sportpakje, mouwloos model met broekspijpjes en 3 spaghettibandjes, die kruisen op het rugpand. In basic effen kleuren

  Geschikt voor meerdere sporten: dansen, ballet, turnen, atletiek,…

  € 34,95

ins & outs

Meld je aan voor de ins & outs als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes, weetjes, aanbiedingen en krabbels!
Aanmelden
© 2016 - 2022 in2chieq | sitemap | rss