Om zolang mogelijk en optimaal van je aankoop te genieten adviseer ik je onderstaande informatie goed door te lezen!

In2chieq verkoopt kleding van delicate stoffen en het volgende gebruiks- en wasadvies is dan ook van toepassing:

 

- Om er voor te zorgen dat de stof langdurig mooi blijft was je de kleding op de hand.

- Gebruik lauwwarm water in combinatie met een wasmiddel voor fijne was of een wasmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten.

- Gebruik géén wasverzachters! De chemische samenstelling van deze producten zorgt ervoor, dat met name in kleding waar elasthan en kant is verwerkt, de kwaliteit van het elastiek in rap tempo achteruit gaat (lubberen, pillig, draadjes uit elastisch kant, etc.)

- Uitspoelen met lauwwarm tot koud water

- Wring de kleding niet uit, ook dit zorgt voor lubberen en uit vorm gaan van kleding. Liggend drogen op een schone handdoek of hangend als het water de kleding niet te zwaar maakt (anders is er ook weer kans op uitrekken of lubberen).

- De droogtrommel is een absolute no go. Kleding op een radiator drogen wordt ook ten sterkste afgeraden. De directe warmte kan schade aan de kleding veroorzaken.

- Ook strijken dient voorzichtig te gebeuren. Alleen als dit echt nodig is en altijd in combinatie met een strijkdoek. Direct contact van een (te) warme strijkzool met de stof kan schade aan kleding veroorzaken.

- Laat de kleding niet in aanraking komen met klittenband en andere ruwe voorwerpen, die haaltjes en pillen veroorzaken!