Bestellen en verzenden

Wanneer je artikelen online hebt besteld, dan worden deze, indien voorradig, binnen 1 - 3 werkdagen verzonden. Vakantieperiodes uitgezonderd, dit zal op tijd en duidelijk gemeld worden op de homepage.

Voorraad
Wanneer het gewenste product niet op voorraad is, is de levertijd gemiddeld 14 dagen, soms iets korter, soms iets langer. Wij blijven de collectie uitbreiden op basis van jullie ervaringen, suggesties en natuurlijk mijn eigen smaak. Uiteraard kun je je wensen altijd doorgeven voor specifieke kleding in diverse kleuren en maten. Wij overleggen dan met onze leveranciers wat de mogelijkheden zijn.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?
in2chieq maakt gebruik van de diensten van diverse verzendbedrijven. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling naar het opgegeven adres, dan wel *afhaalpunt, verzonden is, met de bezorgdienst van je keuze. In deze e-mail vind je een Track & Trace code zodat je zelf kunt nagaan wanneer je je bestelling ontvangt af kunt halen. Je kunt te allen tijde achterhalen waar je bestelling zich bevindt, dit geldt ook voor brievenbuspakketjes.

 

*Let op: Tijdens het bestelproces kun je het vakje "afhaalpunt" aanvinken en een afhaaladres selecteren, ook voor brievenbuspakketten van DHL en PostNL. Deze zullen altijd op je huisadres als brievenbuspakket bezorgd worden en niet naar een servicepunt. Dit wordt vermeld in de verzendbevestiging!

Verzendkosten

Afhankelijk van de bezorgdienst van je keuze, deze worden vermeld tijdens de bestelprocedure.


Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de keuze om online te betalen via diverse betalingsmogelijkheden of contant/pin bij afhalen in de winkel. In2chieq maakt gebruik van de diensten van Mollie voor de online betalingen. Indien je vooraf wilt betalen via een digitaal betaalverzoek, neem dan vooraf contact op met in2chieq.nl

Online betalen
Online betalen is veilig en bij een succesvolle verwerking van je betaling nemen we de order in behandeling, zie hiervoor bij Bestellen en Verzenden. Voor online afrekenen worden geen kosten in rekening gebracht.